Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Tytuł
Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
ISBN
978-83-60798-89-8 : bezpł.
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
Seria
Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ; nr 107
Hasła przedmiotowe
GHP/GMP (standard) Polska
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP) Polska
Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP) konkurencyjność 21 w. Polska
Przemysł rolno-spożywczy konkurencyjność 21 w. Polska
Zarządzanie jakością Polska
245
%a Stan wdrożenia systemów zarządzania jakością oraz wpływ ich na konkurencyjność małych i średnich przedsiębiorstw przemysłu spożywczego /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
%c 2008.
300
%a 72, [2] s. :
%b il. kolor. ;
%c 24 cm.
490
%a Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
%v nr 107
650
%a GHP/GMP (standard)
%z Polska
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
%z Polska
650
%a Przedsiębiorstwa małe i średnie (MŚP)
%x konkurencyjność
%y 21 w.
%z Polska
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
%x konkurencyjność
%y 21 w.
%z Polska
650
%a Zarządzanie jakością
%z Polska
710
%a Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
920
%a 978-83-60798-89-8 : bezpł.